Taktillbehör

Taktillbehör

Vilken typ av taktillbehör är du i behov av? Taksäkerhet Stockholm har ett brett utbud av kvalitativa taktillbehör. För oss handlar det om att utforska alla möjligheter som finns för att förenkla och förbättra monteringen. Vi strävar efter att slutresultatet på taken ska gå smidigt, ha högsta produktkvalitén, lättare produkt samt lämplig säkerhet. 

Vi är stolta att kunna erbjuda våra kunder dessa slående taktillbehör

TJB Takfotsbeslag som ersätter fotplåt, fågelband och förhöjd bärläkt i en och samma produkt. TJB Nockregel,  TJB insektsnät och TJB Taksteg Universal som passar alla taktyper och läktmodeller. Skriv in till vårt kunniga team via kontaktformuläret på hemsidan så återkommer vi snarast.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för prisuppgifter och få svar på allt inom taksäkerhet, takpapp & taktillbehör

Vi på Taksäkerhet Stockholm är ett serviceinriktat team som underlättar takarbete med enkla och smarta takprodukter. Vi hjälpa er till en tryggare arbetsplats med vårt moderna och välutvecklade taksäkerhetssystem som passar alla typer av tak. Kontakta våra kunniga personal med lång erfarenhet av branschen genom att skriva in era kontaktuppgifter. Alltid snabb service!