Taksäkerhet

Taksäkerhet

Att arbeta på tak är en stor risk och det vi på Taksäkerhet Stockholm vill är att minimera riskerna och säkra upp. Vi hjälpa er till en tryggare arbetsplats med vårt moderna och välutvecklade taksäkerhetssystem som passar alla typer av tak. Vårt genomtänkta taksäkerhetssystem är utformat efter branschregler samt efterfrågan på marknaden. 

Taksäkerhet Stockholm uppmanar alla som vistas på tak att ha koll på vilken taksäkerhetsanordning som finns samt att taket ska vara försedda med taksäkerhetsutrustning som uppfyller Boverkets byggregler

Här är de vanligaste taksäkerhetsprodukterna på Taksäkerhet Stockholm. Livlinefästen, takstege och arbetsplattform i färdiga paket. Våra kunniga säljare finns här för dig besvarar alla dina frågor och funderingar. Fyll bara i dina kontaktuppgifter så återkopplar vi.

Fler tjänster vi utför

Kontakta oss för prisuppgifter och få svar på allt inom taksäkerhet, takpapp & taktillbehör

Vi på Taksäkerhet Stockholm är ett serviceinriktat team som underlättar takarbete med enkla och smarta takprodukter. Vi hjälpa er till en tryggare arbetsplats med vårt moderna och välutvecklade taksäkerhetssystem som passar alla typer av tak. Kontakta våra kunniga personal med lång erfarenhet av branschen genom att skriva in era kontaktuppgifter. Alltid snabb service!