Om oss

Om oss

Varmt välkommen till oss på Taksäkerhet Stockholm

Vi på Taksäkerhet Stockholm har ett samarbetar med TJB som är ett utvecklat företag som tillverkar och skapar bättre produkter för alla olika taksvårigheter. Vi har sedan start haft fokus på att producera genomtänkta produkter inom taksäkerhet, takpapp och taktillbehör

Genomtänkta takprodukter till takläggarens fördel

Affärsidén kommer från vår egna erfarenhet inom takbranschen som idag har lett till att vi skapat takprodukter till takläggarens fördel. Vi utforskar med vår egen regi nya material som är både enklare och smartare. Det betyder att takprodukterna är utvecklade efter marknadens behov och önskemål. 

Takprodukter som redan fungerar optimalt importerar vi in själva. Vår produktutveckling har efter marknadens behov skapat unika takprodukter som takfot, underlagstäckning, lungan och nockregel.


Vi har idag skapat avtal med stora leverantörer och har som mål att nå fler företag som vill förenkla arbetet för sina takläggare. Kontakta oss via kontaktformuläret här på sidan så återkommer en säljare dig inom kort.


Tjänster på Taksäkerhet Stockholm

Kontakta oss för prisuppgifter och få svar på allt inom taksäkerhet, takpapp & taktillbehör

Vi på Taksäkerhet Stockholm är ett serviceinriktat team som underlättar takarbete med enkla och smarta takprodukter. Vi hjälpa er till en tryggare arbetsplats med vårt moderna och välutvecklade taksäkerhetssystem som passar alla typer av tak. Kontakta våra kunniga personal med lång erfarenhet av branschen genom att skriva in era kontaktuppgifter. Alltid snabb service!

Kontakta oss för prisuppgifter och få svar på allt inom taksäkerhet, takpapp & taktillbehör

Kontakta oss