Kontakta oss

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Taksäkerhet Stockholm

Letar du efter takprodukter som gör arbetet för takläggare både enklare och säkrare? Då har du hittat rätt leverantör! Vi på Taksäkerhet Stockholm har ett samarbete med  TJB som förbättra arbetsmiljön för takläggare.

Vår regi är stolta över att ha skapat unika takprodukter som är lätta och enkla att arbeta med. Exempelvis som vår typgodkända takpapp YEP 700 som bara väger en tredjedel av vanlig takpapp samt taktillbehör som förenklar arbete genom att vi har kombinerat hela tre produkter i en. 

Taksäkerhet Stockholm kan försäkra att lättare takprodukter märks efter en arbetsdag som takarbetare

Vårt breda sortiment gör oss starka inom takpapp, taksäkerhet och taktillbehör i hela Stockholm. Så oavsett om du arbetar med plåttak, tegelpannor, papptak eller betong så finner det takprodukter efter dina behov. Lättmonterade takprodukter skapar både tid och pengar vilket alltid är uppskattat. Kom i kontakt med oss via hemsidan så besvarar våra säljare er inom kort.

Kontakta oss för prisuppgifter och få svar på allt inom taksäkerhet, takpapp & taktillbehör

Vi på Taksäkerhet Stockholm är ett serviceinriktat team som underlättar takarbete med enkla och smarta takprodukter. Vi hjälpa er till en tryggare arbetsplats med vårt moderna och välutvecklade taksäkerhetssystem som passar alla typer av tak. Kontakta våra kunniga personal med lång erfarenhet av branschen genom att skriva in era kontaktuppgifter. Alltid snabb service!